English

Szolgáltatások

Innovatív klasszikusok

SUNMOON HOME DESIGN 2005 óta luxus lakberendezési tárgyak kizárólagos forgalmazójaként egyedülálló koncepció a közép-európai bútor piacon. Hotelekhez és vendéglátókhoz készült választékunk időt álló és stílusos, lakossági igényeket is kiszolgál.
Jelentős raktárkészletünk biztosítja az azonnali vásárlást.

  • Az értékesítésen túl elsődleges célunk a szakma és az érdeklődők lakberendezési igényeinek tágítása, illetve kialakítása exkluzív szalonunkkal és szakmai rendezvényeinkkel. Amint látja, designban otthon vagyunk!
  • Bútor bérbeadási és dekorációs részlegünk kész rendezvényekhez, reklámanyagok készítéséhez az igény szerinti berendezésre, styling munkára.
    Kiemelt partnereink: Ferrari, TV2, Marriott, Gála Csoport, HD Group, WOL (World of Luxury), Ambienta, Samsung, Manga Film.
  • Project divíziónk a lakossági igényeken túl szakosodott: szállodák, vendéglátók, üzletbelsők, wellnessek, szépségszalonok, követségek, stb. belső kialakítására a tanácsadástól a tervezésen, kialakításon át a styling munkáig.

Future in Nature

Bútoraink, kiegészítőink és burkolataink anti-allergének, természetes anyagokból készülnek.

A gondos kivitelezés és magas minőség mellett, vezető tervezőink nagy hangsúlyt fektetnek a formák különlegességére és az ergonómia szabályaira is, akárcsak a környezettudatos anyaghasználatra, tervezésre is – ezt hívatott bemutatni idei "ECO CHIC – luxury living" koncepciónk is.

Az intelligens design - környezettudatosság, természetes anyagok, időt álló stílus - és a széleskörű kültéri választék a specialitásaink.

Funkció & Esztétika

A SUNMOON márkaképviselet teljes körű megoldásokat nyújt: hogy a lakásába varázsolt kreatív energia sikerrel és harmóniával segíthesse mindennapjait.

Work - Rest - Play

Hatékony munkavégzésünkhöz vagy pihenésünkhöz folyamatosan szükségünk van a kényelmünket és a tevékenységeinket szolgáló környezetre, egyben praktikus és esztétikus berendezési tárgyakra. Impozáns bemutatótermünkben egy aromás kávé/tea mellett személyesen győződhet meg a SUNMOON luxus-miliő nyújtotta esztétikai élményről, valamint lakberendezőink szakszerű segítségével körvonalazhatja igényeit és megvalósíthatja egyedi elképzeléseit.
Szeretettel várjuk!