English

Márkák és tervezők

Vissza

GILDEX EMAIL PRINT

Tervező / gyártó

Ann T. Pamintuan

Biográfia

      “Alkotásaim a természet nyers eleganciájának megnyilvánulásai.”

Ann Pamintuan Egyesült Államokbeli tanulmányait követően ékszertervezőből vált világhíres bútortervezővé az elmúlt 30 évben. Munkáit az egyedi igényekre szabott funkció és design jellemzi. Egyedülálló módon bánik a vassal, kizárólag fémekkel és fákkal dolgozik exkluzív és időt álló tárgyaihoz.Évtizedek óta a fejlődést segítő missziót teljesít a dél-fülöp-szigeteki régióban mint pedagógus.

Védjegye

     “Célunk Fülöp-szigetet ösztönözni, hogy dizájn-vezető legyen Ázsiában. Már megmutattuk, milyen nagyszerűen bánunk a természetes anyagokkal. Az általam használt fémek nyersek. Kifejezik a személyiségemet is. Szokványosból rendkívülit alkotok. Fogok egy fémszálat és sajátos módon hajlítom. A nem drága alapanyagot a kézi kovácsmunka teszi értékessé. Amikor az összes alkotóelem együtt van, az eredmény lehengerlően innovatív.”

Áttört, légies, könnyed és nőies megoldásai. Strukturált  és plasztikus formáit különleges képzésben részesült mesterei készítik egyedi rendelésre.

Díjai

A Design Évkönyvben megjelent munkája óta folyamatosan követik munkásságát, neve örökre szerepelni fog a XXI. Századi formatervezés innovatív tervezői között.

Referenciák

Munkája egész évben - felső kategóriás szálloda és étterem projektek – külső és belső építészeti megoldások kivitelezéséből áll.Ha ideje engedi, limitált mennyiségben, egyedi szobrokat készít!