English

Katalógus

« Vissza

YIN & YANG EMAIL PRINT

Tervező: KENNETH COBONPUE

     „Alapvetően az új dizájnoknál egyszerre szükséges új alapanyagokat használni, amelyeket előtte még sohasem használtak, vagy találni egy egyéni módot a szokványosak felhasználásában. Az egyik ilyen a régről ismert rattan: bőségesen rendelkezésre áll, nem költséges és csak egy kést igényel. Régi szakértelmet alkalmaztam, új előállítási technikává formálva, hogy újat alkothassunk, másfelől a mesterek érdeklődését is felkeltette...” 

     „Áttört struktúrák, kelet-inspirálta, fúziós modern formák és hagyományon alapuló kézműves technikák. A YIN & YANG, az egyik legelső modern alkotásom, egy éven át terveztem...” Kenneth Cobonpue

Yin&Yang, az ellentétes elemek szinergiája: geometrikus és organikus, szögletes és kerek. Fém és vessző kereten rattan, rozsdamentes acéllábakkal.

Többszörösen díjnyertes, stílusos család, Kenneth Cobonpue első jegyzett munkája, töretlenül a legkedveltebb kollekciók között!

A FOTÓKON LÁTHATÓK MÉG:

LOLITA rakásolható szék, ANNABELLE szék, KAI lámpák, LUMINA diagonal lámpa, HOKKAIDO kerámia vázák, SPRING díszpárna, YODA szék (lime zöld).